تاسیسات تولید بتن آماده که به عنوان بچینگ یا بچینگ بتن شناخته می شوند، تجهیزاتی است که مواد تشکیل دهنده بتن را ترکیب می کند. به عبارت دیگر ساخت بتن با حجم زیاد نیاز به دستگاهی دارد که این دستگاه را بچینگ می نامند. هر مرحله ریزش بتن یک بچ نامیده می شود و چون این دستگاه پشت سر هم بتن تولید می کند به آن بچینگ پلانت می گویند. بچینگ پلانت از قسمتهای مختلفی مانند منبع ذخیره آب، منبع ذخیره مصالح، باسکول، نقاله، چرخ، باکت، سیلو و میکسر تشکیل شده است که به صورت هماهنگ با یکدیگر کار می کنند.
رینگ و چرخ دنده از اجزاء جدا نشدنی بسیاری از ماشین آلات صنعتی هستند. همانطور که از نام ماشین آلات مشخص است، این دستگاه ها از اجزاء و قطعات مختلفی تشکیل شده اند، که عملکرد صحیح همه آن ها لازم و ضروری است. رینگها و چرخ دنده ها نیز عضوی مهم از این اجزاء هستند که البته در انواع مختلف، کارکرد های متفاوت، و اندازه های دقیق باید طراحی شوند.
شرکت سنگین دنده با دارا بودن بسیاری از دنده های مورد استفاده در بچینگ ارائه دهنده سرویس و تعمیرات تمامی گیربکس های مورد استفاده در بچینگ در کوتاه ترین زمان ممکن و با بهره گیری از بهترین متریال طبق نمونه فابریک آماده سرویس دهی به همکاران در سراسر کشور می باشد. گیربکس های مورد استفاده در بچینگ شامل گیربکس میکسر بچینگ ZF ، Z500 ، گیربکس زیر دیگ ایرانی ، گیربکس بالابر باکت ، گیربکس شن کش ، گیربکس گردون دراگلاین ، گیربکس اسکرو و …. می باشد. تعمیر گیربکس بچینگ در اولویت اول با دنده فابریک و در صورت عدم دستیابی با دنده های ساخت مجموعه با بهترین متریال و کیفیت انجام خواهد شد.
بیشترین دلیل مراجعه شرکتهای پتروشیمی به این شرکت قطعات یا مجموعه قطعات در قالب پمپ ها گیربکس ها و. نظایر آن هست که از توانایی ها شرکت سنگین دنده تخصص و تبحر در بازسازی و یا باز طراحی و مهندسی معکوس این مجموعه قطعات می باشد حتی گاها با قطعه معیوبی که بر اثر فشار خرد شده و ابعاد اصلی ان قابل تشخیص نبوده ، در این شرکت با بهره گیری از توان فنی و دانش طراحی ، از نو ساخته شده و تست و تحویل و گارانتی گردیده است
انواع گیربکس مورد استفاده در صنعت پتروشیمی
امروزه در سراسر جهان گیربکس صنعتی یکی از مطمئنترین و با کیفیتترین دستگاهها برای انتقال انرژی و توان و همچنین افزایش سرعت میباشد که به علت این کاربرد گسترده در بسیاری از صنایع مانند صنایع سیمان سازی، صنایع فولاد، صنعت روی، صنایع مس، صنایع ماشین سازی، صنایع پتروشیمی، دستگاههای انتقال مواد در معادن و دستگاههای انتقال مواد کورههای ذوب مورد استفاده قرار میگیرند. صنایع نام برده شده تنها گوشهای از کاربرد گیربکسهای صنعتی محسوب میشوند و از این دستگاههای منحصر به فرد در بسیاری از اماکن و صنایع دیگر در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.
گیربکسها را میتوان قطعاتی برای هماهنگ کردن سرعت و گشتاور بین دو منبع موتور و دستگاه مورد نظر تعریف کرد. انتقال نیرو در گیربکسهای صنعتی از طریق شفت انجام میشود. توان تولید شده در موتور باید در شفت ورودی گیربکسها به صورت گشتاور منتقل شود. توان مورد نیاز گیربکسهای صنعتی را با استفاده از دستگاههای مختلفی میتوان تولید کرد. الکتروموتورها، موتورهای گاز سوز، بنزینی و دیزلی، انواع توربینها (گازی، بادی، آبی) و منابع تولید نیروی خورشیدی از جمله این دستگاهها هستند.
۱- چرخ دنده ها
۲- پوسته گیربکس
۳- شافت ورودی و خروجی
۴- یاتاقان
۵- کاسه نمد
۶- درپوش کنترل روغن
شرکت سنگین دنده همواره تلاش نموده است تا در مسیر پیشرفت و تعالی کشور عزیزمان ایران قدم بردارد و در این راه نیز سعی داشته ضمن براورده کردن نیازهای سایر صنایع کشور ، نیازهای صنایع خاص را نیز مد نظر قرار داده و با توجه به حساسیت و دقت نوع نیازهای این صنعت از پس این مقوله نیز با موفقت هرچه تمام برآمده است .
شایان ذکر است که لیست ماشین آلات کامل این شرکت ، پرسنل ماهر و مجرب ، مهندسین فعال و دارای هوش صنعتی ، دارا بودن سیستم های معتبر جهانی و گواهینامه ها و لایسنس های معتبر مارا به این مهم مفتخر کرده است
شرکت سنگین دنده در تمام سالها با پاس کردن تمام موازین و مقررات و قوانینی که یک شرکت خصوصی را حائز شرایط همکاری با بخش های خاص صنعتی میکرده ، در کنار این صنعت حضور فعال داشته و با تمام امکانات قدم در تعالی اهداق استراتژیک این مرز و بوم برداشته است
انواع خطوط انتقال مواد، سیستم هایی هستند که مواد را به طور پیوسته یا ناپیوسته از یک نقطه به نقطه دیگر جابجا می کنند. این سیستم ها در صنایع مختلف، از جمله تولید، انبارداری، فرآوری مواد و زباله کاربرد دارند. عملکرد کلی انواع خطوط انتقال مواد به این ترتیب است که ابتدا مواد اولیه به داخل سیستم انتقال مواد بارگیری می شوند. روش های مختلفی برای بارگیری وجود دارد، مانند استفاده از نوار نقاله، بالابر یا قیف. سپس مواد از طریق سیستم به سمت مقصد منتقل می شوند. این انتقال می تواند به صورت افقی، عمودی یا ترکیبی از هر دو باشد. روش های مختلفی برای انتقال مواد وجود دارد، مانند نوار نقاله، لوله، نقاله هوایی و سیستم های رباتیک. مواد در نهایت در مقصد تخلیه می شوند. روش های مختلفی برای تخلیه وجود دارد، مانند استفاده از نوار نقاله، بالابر یا قیف.
این شرکت همچنین ساخت انواع بال اسکرو ها ، لید اسکرو ها ،تجهیزات خطوط انتقال مواد زنجیری ، تجهیزات نوار نقاله ها ، لوله ها و …. را در کارنامه خود دارد
1: نوار های نقاله ( تسمه نقاله ها)
2: میز غلطکی
4.نقاله های پله دار و نقاله های باکت دار(سطلی)
5-نقاله های مارپیچی
6-نقاله های تخته ای
در زمینه گیربکس صنایع مواد غذایی، گیربکس به یک وسیله مکانیکی اشاره دارد که برای انتقال قدرت و کنترل سرعت و گشتاور تجهیزات در حال چرخش استفاده میشود. گیربکس ها نقش مهمی در عملیات های مختلف فرآوری و تولید مواد غذایی مانند مخلوط کردن، مخلوط کردن، خرد کردن و انتقال دارند.
بخش صنایع غذایی که به طور مداوم هم در سطح ملی و هم در سطح بین المللی در حال رشد و توسعه است، به دلیل مقررات سخت گیرانه، استانداردهای بالای کیفیت و ایمنی محصولات عرضه شده به مصرف کننده، یکی از سخت ترین و دشوارترین بخش ها است. شرکت های فرآوری مواد غذایی باید طیف وسیعی از مواد غذایی را مدیریت کنند که با سرعت های مختلفی از طریق دماهای شدید، قطره های مایع، تصفیه بخار، تکنیک های برش و بسیاری از روش های فرآوری دیگر حرکت میکنند. به همین دلیل است که تجهیزات باید پیشرفته باشند و نباید عوامل محیطی بالقوه آلوده کننده از جمله گرد و غبار اضافی، کثیفی، مواد شیمیایی و چربی تولید کنند. بنابراین اجزا باید قادر به مقاومت در برابر روش های فرآوری مواد غذایی و محیط های ساختمانی بدون متحمل شدن صدمات جبران ناپذیر یا خوردگی باشند که میتواند باعث آلودگی مواد غذایی شود.
الزامات گیربکس صنایع غذایی و آشامیدنی چیست؟
1- طراحی بهداشتی
2- متریال رتبه غذایی
3- آب بند های بهداشتی
4- انطباق با مقررات
1- گیربکس های ساده (Spur Gearbox)
2- گیربکس های بول هلیکال (Bevel Gearbox)
3- گیربکس های مارپیچ (Helical Gearbox)
4- گیربکس های حلزونی (Worm Gearbox)
5- گیربکس سیاره ای (Planetary Gearbox)
6- گیربکس های سیکلوئیدال (Cycloidal Gearbox)
7- گیربکس شافت بغل یا زاویه راست (Right Angle Gearbox)
اکسترودر یک دستگاه صنعتی محفظ و ماردون شکل است که مواد گرانولی را با نیروی حرکتی و حرارتی به داخل هدایت کرده تا به هنگام خروج با فشار از انتهای دستگاه، محصولی به صورت خمیری یا نواری شکل تولید کند. اکسترودرها از سه قسمت اصلی ناحیه تغذیه (Feed Zone)، ناحیه تراکم و فشردگی(Compression Zone) و ناحیه اندازهگیری تشکیل میشوند. به علت کاربردهای فراوان این دستگاه، از آنها در بخش های مختلف صنایع لاستیک و پلاستیک استفاده میشود.
اجزاء کلیدی اکسترودر :
۱) اکسترودر تک ماردونه
۲) اکسترودر دو ماردونه
برای خرد کردن ضایعات چوبی به جا مانده از هرس درختان به کار می رود. با کمک چیپر، تنه درختان، شاخه ها و ریشه های کنده شده، در ابعاد مختلف می شود. امروزه در باغبانی، کشاورزی و شهرداری با استفاده از دستگاه چیپر ضایعات چوبی حاصل از هرس درختان را خرد می کنند.
ضایعات چوبی به جا مانده از هرس شاخ و برگ درختان به کمک چیپر خرد شده و در مصارف صنعتی به کار گرفته می شود. در کشور ما دستگاه چیپر مورد استفاده بوده و محصول خروجی آن در کارخانجات صنعتی کاربرد دارد.